Vakantie & Reizen

Genieten op Vakantiepark en Camping De Leistert in Roggel

Genieten op Vakantiepark en Camping De Leistert in Roggel
Arno
Laatste berichten van Arno (alles zien)

Eerder dit jaar gingen wij met de hele familie een weekend weg. Met mijn ouders, mijn broer en zijn gezin en wij met ons gezin. Mijn moeder vroeg, voordat we gingen boeken, aan ons of we een leuk idee hadden voor een weekendje weg met z’n allen. Nu had mijn wederhelft direct een bestemming in haar hoofd, want daar was ze het jaar ervoor met tien vriendinnen geweest en dat was hen goed bevallen. En dus zochten we niet verder en boekten we een weekend weg naar Camping De Leistert.

Vakantiepark de Leistert

Camping de Leistert ligt bij Roermond (Limburg) in het gezellige plaatje Roggel. Wellicht ken je De Leistert wel van naam, want zij wonnen de ANWB prijs voor ANWB Camping van het Jaar 2019. En die wonnen ze wat mij betreft terecht, want wat een fantastische camping en vakantiepark is dit! Je kunt namelijk zowel op de camping als op het vakantiepark verblijven. Wij boekten een 11-persoons bungalow en waren enorm onder de indruk van dit prachtige vakantiehuis. Vele slaapkamers, drie badkamers en zelfs een sauna! Ook een heerlijke achtertuin waar de kinderen volop konden spelen op het gras en zowel binnen als op het terras voldoende zitplaatsen voor iedereen.
Onze vakantiewoning was alles wat we ervan gehoopt hadden.

Camping de Leistert

Naast het vakantiepark is De Leistert dus ook een camping. Heb je twijfels over welke camping Limburg op de kaart zet? Niet nodig! Dat is zeker weten Camping De Leistert. Je kunt hier terecht met je tent, je camper of caravan of je kiest voor glamping; de reeds opgezette tenten of chalets. Daar komen wij overigens ook altijd in de knoei. Ik ben namelijk een echte kampeerder. Zelf de tent opzetten en daarna moe maar voldaan een drankje voor de tent nuttigen; heerlijk. Maar Lin ziet dat anders. Die wil vanaf het moment van aankomst het chalet binnenstappen en de tassen uitpakken. Over dat drankje nuttigen na afloop denken we dan wel weer hetzelfde.
Gelukkig zijn de glamping tenten voor ons dé oplossing: een beetje van de tent en een beetje van de luxe.

camping de leistert

De faciliteiten op De Leistert

Of je nu op het vakantiepark of de camping verblijft, je mag van alle faciliteiten gebruik maken. Zo is er een heerlijk warm subtropisch zwembad met meerdere glijbanen. Daarnaast is er een buitenbad met een glijbaan en golfslagbad. Het buitengolfslagbad is trouwens ook verwarmd, dus als het tijdens de zomerse dagen net nog wat frisjes is, kun je toch gewoon lekker in het buitenbad spelen. Naast de zwembaden zijn er ook nog een waterspeeltuin, een waterspeelzone, een roeivijver en een visvijver.

Naast alles met water kun je ook heerlijk spelen bij De Leistert. Sowieso vind je op de camping en het vakantiepark vele kleinere speeltuinen in de buurt van de accommodaties en daarnaast zijn er ook grote speeltuinen en binnenspeeltuinen. Wil je lekker actief aan de gang, dan kun je naar de adventure speeltuin waar je kunt bootcampen of met de kabelbaan kunt spelen. Voor de stoere kids is er ook een fietscrossbaan. Daan en Jesse vinden die geweldig!

Top weekend!

Wij hebben met de hele familie een heerlijk weekend gehad. We hebben genoten van de ruimte in en rondom onze bungalow, van de binnenspeeltuinen en het zwembad. Wat kenmerkend is voor De Leistert, is dat het echt voor alle leeftijden een fijn park is. Een ideaal park dus ook als je, net als wij, met meerdere gezinnen gaat en dus ook kinderen in verschillende leeftijden hebt.

Veel plezier!

Like it? Pin it!

In 2019 ging ik een weekend weg naar Camping en vakantiepark De Leistert met de hele familie. Met kinderen van 3 tot 10 jaar. In deze review lees je mijn ervaringen over de Leistert in Roggel (bij Roermond) in Limburg #camping #limburg #leistert






∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

1 Comment

  • Reply
    Mijn favoriete accessoires voor in bed? | blogpapa.nl
    18 maart 2021 at 16:33

    […] Paul Young zong het al in 1983: “Wherever I lay my head, that’s my home“. En hoewel het een prachtig nummer is, ben ik het er toch niet helemaal mee eens. Wat mij betreft zou het moeten zijn: “Whenever I lay my head op mijn eigen kussen”. Het liefst neem ik altijd mijn eigen hoofdkussen mee op vakantie of een weekendje weg. […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.