Speelgoed, Spellen & Spelen

De 5 leukste kerst apps van 2020

De 5 leukste kerst apps van 2019

Ben je met kerst lekker op stap met je gezin? Met kerst is er van alles te doen en kun je je heerlijk vermaken op kerstmarkten, ijsbanen en andere leuke events. Grote kans dat je ergens terecht komt waar je kinderen heerlijk kunnen spelen…en jij kunt wachten tot ze klaar zijn met spelen. Ideaal dat je dan wat leuke kerst apps op je telefoon hebt om de tijd mee te doden. Je hebt natuurlijk ook genoeg normale apps, maar aangezien we in de kerst periode zitten, is het toch wel leuk om in de kerst sfeer te blijven. Dus, ik help je met de leukste kerst apps van 2019.

1. Google Santa Tracker

Het is duidelijk: Google Santa Tracker is toch wel dé kerstapp om op je telefoon te hebben. In 2019 was dit al zo en in 2020 zal dit niet anders zijn!
Ik heb nog geen idee waarom precies, maar dat wordt volgens mij vooral duidelijk vanaf 24 december, wanneer je de reis van de Kerstman kunt volgen via deze app. Op Kerstavond zal de Kerstman zijn reis beginnen en cadeautjes gaan brengen over de hele wereld. En je kunt op de app dan dus precies volgen waar de Kerstman is. Hij bezoekt alle 195 landen in de wereld. Ik heb het alleen nog niet gezien, dus ik heb geen idee wat er precies te zien is. Ik las op een andere site dat je de Kerstman via de app dus echt kunt gaan zoeken, een beetje vergelijkbaar zoals je Pokémon zoekt met Pokémon Go. Wat wel duidelijk is, is dat het écht een ding is. Google maar eens op Google Santa Tracker 2020 en je ziet vele websites erover schrijven en veel reacties van enthousiaste mensen die niet kunnen wachten tot het zo ver is! In de app kun je jezelf nu al vermaken met vele grappige kerstspelletjes en aangezien het nogal een hype blijkt te zijn, blijft deze app ook zeker op mijn telefoon tot en met kerst. Ik wil wel eens zien wat er gebeurt als de Kerstman zijn reis begint en waarom iedereen dat zo geweldig vindt om naar te kijken.

Ik las trouwens dat in een vorige versie mensen via de app ook kerstcadeautjes konden gaan zoeken via de app! Mensen moesten dan echt op pad om vervolgens ergens een cadeautje te vinden en deze ergens op een bepaald punt weer in te leveren. Hoe leuk is dat. In de gaten houden dus!

2. ElfYourself

Een musthave app als je online je vrienden een geinige kerstkaart of kerstgroet wil sturen. Je kunt hier je foto precies in een elfenpoppetje passen. Als je wil kun je ook foto’s van je vrienden gebruiken om hen een elfje te maken. En dan is het natuurlijk het leukste om een dansje te gaan doen met al je elfenvriendjes. Ook leuk om te gebruiken bij je collega’s, of maak een elfendansje met de foto’s van je kind(eren).

3. Advent 2020

Houd je van adventskalender en van games spelen op je telefoon? Dan is deze app wat voor jou. In de Advent 2020 app open je elke dag een deurtje naar een nieuwe game. Alle spelletjes speel je gratis. Zo heb je het idee dat je elke dag een klein cadeautje open maakt, maar dan in de vorm van een spelletje op je smartphone. Geinig toch!

4. Christmas Bubble Shooter

We blijven in de games voor je smartphone: Christmas Bubble Shooter. Het bekende spelletje Bubble Shooter, maar dan omgetoverd tot kerstversie. In deze game speel je met de kerstman en sneeuwballen en de achtergronden staan vol leuke kersthuisjes, rendieren en lampjes.

5. Christmas Photo Frames

Ben je op een mooi plekje in eigen land? Op een bijzonder plekje in Europa wordt wat lastiger dit jaar rondom Corona. Maar misschien vier jij Kerst wel op een bijzondere Nederlandse locatie. Of wil je je eigengemaakte kersthapjes op de foto zetten en daar nog een extra kerst-tintje aan toevoegen? Dan is deze app zeker iets voor jou! De app zit namelijk boordevol fotolijsten, effecten en stickers met als thema kerst. Zo wordt die foto met de Amsterdamse grachten op de achtergrond nog net wat meer kerst en je zelfgemaakte stoofpeertjes zien er zo nóg feestelijker uit!

Welke is jouw favoriet uit deze leukste kerst apps van 2020? Of heb je zelf nog een goede tip? Deel hem hieronder in de reacties!

Ben je op zoek naar de leukste kerst apps van 2019? Hier vind je de leukste apps voor kerstmis 2019, waaronder een wereldwijde populaire app!

Foto van kerstman op de telefoon via Shutterstock


∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

1 Comment

  • Reply
    Mooie sieraden zijn perfect als kerstcadeau - blogpapa.nl
    29 maart 2023 at 08:29

    […] kinderen eraan. Stoer, maar toch ook wel stijlvol. Een armband voor heren kan echt prima met de kerst en hoort ook zeker thuis in ons rijtje van mooie sieraden. Of je nu van leer of zilver houdt, er is […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.