Persoonlijk

Een telefoonhoesje? Waarom zou je?

Oplossing voor mensen die geen dure smartphone willen Een telefoonhoesje? Waarom zou je?

Zo tof, een nieuwe telefoon! Dan voel je je gewoon alsof je alles op een rijtje hebt, alsof je opnieuw begint en zelf helemaal nieuw bent. Dus ben je heel zuinig op je nieuwe apparaat. Stel je voor dat hij beschadigd zou worden, zou vallen en flinke barsten in het scherm zou krijgen? Nee, heel voorzichtig ga je ermee om. Heel anders dan je oude telefoon, die ondertussen al krasjes en barsten heeft. Het was dus hard nodig dat die vervangen werd.

In je broekzak

Maar hoe zorg je er nu voor dat je nieuwe telefoon netjes blijft en dat je niet binnen een week een nieuw schermpje moet laten monteren, omdat de originele kapot is?
Zoals veel mannen, heb je namelijk waarschijnlijk je telefoon in je broekzak. Lekker handig en altijd dichtbij. Maar in je broekzak is je telefoon erg kwetsbaar, helemaal in strakke broeken. De smartphones van tegenwoordig hebben maar een tikje nodig, om beschadigd te raken, dus het is slim om je telefoon vanaf dag één te beschermen door middel van een telefoonhoesje. Gelukkig kun je online heel gemakkelijk hoesjes bestellen.

Geen kunst aan!

Gewoon filteren op het merk en type van je telefoon en hoppa: honderden soorten en maten hoesjes. Voor je iPhone 11 Pro kun je bijvoorbeeld filteren op het type en krijg je heel overzichtelijk alle hoesjes voor de iphone 11 pro onder elkaar te zien. Geen kunst aan. Dus zorg ervoor dat je een telefoonhoesje bestelt en vanaf dag één geen zorgen hebt over beschadigingen. Meteen beschermen, dan is er niks aan de hand.

Of je nu voor een soft- of hard case kiest, een bookcase of een flipcase, dat maakt niet uit. Ze hebben allemaal een beschermende functie, al hebben sommigen ook nog extraatjes, zoals vakjes voor je pasjes of een vak met rits voor papier- en muntgeld, zodat je niet een hele tas en portemonnee hoeft mee te slepen.

Zuinig zijn

Vroeger hadden we hoesjes met kleurtjes en printjes voor onze koelkasten van telefoons, die eigenlijk niet eens nodig waren, maar die we wilden om onze eerste mobiele telefoons op te leuken. Al zouden ze van een berg afvallen, dan nog zou er geen krasje op gezeten hebben. Dat is nu wel anders, met de smartphones! We kunnen er meer mee, maar moeten er zeker meer zuinig op zijn dan vroeger.


∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

2 Comments

 • Reply
  Mag mijn tiener een smartphone? | blogpapa.nl
  22 januari 2020 at 06:31

  […] met apps zoals Plants vs. Zombies zit je geheugen zo vol. Dus, het werd de iPhone XS. Direct een telefoonhoesje erbij gekocht, want dat lijkt me voor zijn eerste telefoon wel zo […]

 • Reply
  Fixers
  23 januari 2023 at 16:13

  Een handige reminder voor mensen zoals ik. Ik vergeet vaak om mijn hoesje eromheen te doen. Dit heeft er toch een aantal keer voor gezorgd dat ik mijn telefoon heb moeten laten repareren. Ik ga gelijk weer een hoesje om mijn telefoon doen. Bedankt voor het delen van dit artikel!

  Met vriendelijke groet,

  Felix

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.