Gastblog Huis & Tuin

Comfortabel buiten zitten in de zomer en winter

Lekker buiten zitten kan zowel in de zomer als de winter. Ja, ook in de winter is het heerlijk om buiten te zitten hoor! Natuurlijk niet koukleumend en bibberend: in de winter is een heater natuurlijk wel handig. En dan is natuurlijk het allerbelangrijkste dat je ook écht lekker kunt chillen in je tuin.

In de zomer

In de zomer heb je die heater, als het goed is, niet nodig natuurlijk. Hoewel: het kan soms in de avond best afkoelen en dan is het toch lekker als je een heater aan kunt zetten. Wij hebben een verplaatsbare heater dus als hij nodig is, zetten we hem lekker erbij en opwarmen maar!
In onze tuin hebben we een picknicktafel en een loungebank. Die picknicktafel is perfect om aan te eten, maar niet om lekker relaxt op te zitten als je samen buiten wil zetten. Daar is natuurlijk de loungeset voor. Deze ligt dan ook vol kussens die bij de loungeset horen en aanvullend nog een paar tuinkussens zodat hij heerlijk zit. Al de kussens zijn perfect geschikt voor buiten, ook als er per ongeluk een zomers buitje overheen gaat is er niets aan de hand.

In de winter

In de winter blijft de loungeset gewoon staan, maar natuurlijk laten we de tuinkussens niet het hele jaar buiten liggen. We zitten ook heus niet elke week buiten in de winter, vandaar dat die kussens ook niet blijven liggen. Hoewel: als je een overkapping hebt en de kussens niet nat worden, dan kun je ze natuurlijk wel gewoon laten liggen. Terwijl ik dit schrijf, voel ik dat het direct begint te kriebelen: een overkapping…dat is wel echt even ideaal zeg!
Maar goed, dat hebben we nu niet. Als we een keer in de winter gaan barbecueën met onze green egg, die daar uitermate voor geschikt is, dan is het wel lekker om de tuinkussens er even bij te pakken. En die heater natuurlijk, anders heb ik het na een kwartiertje ook wel weer gezien buiten hoor.


Loungeset foto via Shutterstock


∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.