Gastblog Papa-tips Vaderschap

Papa: dit is leuk om van de kinderen te krijgen

Papa: dit is leuk om van de kinderen te krijgen

Het is ontzettend leuk als je verjaardag weer dichterbij komt of als het binnenkort Vaderdag is. Dan krijg je met alle liefde en alle moeite van de wereld weer cadeaus van de kinderen. Natuurlijk hebben ze er heel veel energie in gestoken en zijn ze zelf ontzettend trots op hun knutsels en op de cadeaus die ze samen met mama hebben uitgezocht. Of misschien bestel je het wel zelf, en laat je het vrouwlief aan hen geven als het top cadeau van dit jaar. “Dat zal papa echt heel erg leuk vinden, schat!” Maar wat is nu echt leuk voor kinderen om te geven? Wat is iets persoonlijks wat ook echt lief is om van de kinderen te krijgen?

Zelfgemaakt

Hun eigen knutsels zijn onbetaalbaar, zeg nou zelf. Dat is waar ze uren aan hebben gewerkt. De spanning is voelbaar, als jij dat werkje uitpakt. Met veel bombarie en geluid maak je dan natuurlijk kenbaar hoe prachtig het is en hoe ontzettend blij je bent met dit cadeau. Maar ook gekochte cadeaus kunnen zelf gemaakt zijn! Er zijn honderden ideeën online te vinden. Alles is te personaliseren. Portemonnees, bierglazen en T-shirts. Praktische en leuke cadeaus! Je kunt ook bierviltjes bedrukken. Een tekst, een foto… Alles om het helemaal voor papa te maken. Rond of rechthoekig? Liever een bloem of toch een hartje? Je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat!

Drinks & drankjes

Wat ook heel leuk is voor de likeur- of sterke drank liefhebbers: proefpakketjes drank. Er zijn hele sets met kleine flesjes om verschillende smaken te proberen. Hartstikke leuk en nuttig ook: kun jij weer mooi een relax avondje plannen met een glaasje drank in de hand, een zak chips naast je op de bank en de TV aan.

Speciaal voor jou alleen

Een potje snoep voor op je bureau op het werk of een doosje chocola om van te genieten als je bezig bent met die stapels papierwerk die maar blijven komen, is ook erg leuk. Zo kun je bij elk snoepje of chocolaatje aan de kinderen denken. Geen fan van zoetigheid? Dan is een mok met een foto of een leuke tekst van de kids ook heel leuk. Kun je die mooi tien keer per dag met koffie vullen als je op kantoor bent. En dus een dubbele portie tappen elke keer!

Wat vind jij leuk om te krijgen?


Bierviltje foto via Shutterstock


∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

1 Comment

  • Reply
    Vaderdag Cadeau tip: een papa armband - blogpapa.nl
    29 maart 2023 at 08:46

    […] gaat Vaderdag vieren net even wat anders eraan toe dan in Nederland. Hier draait Vaderdag niet om Papa die verwend wordt door de kinderen. Nee, hier is het een dag van mannen onder mekaar die met de bolderkar op pad gaan. Klinkt saai? […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.