Online

Knutsel je uitnodiging…online!

Gefeliciteerd! Je kleine is jarig! Daarbij hoort natuurlijk een groot feest, een huis vol familie, vrienden en klasgenootjes van de jarige. Aan jou de taak dus om voor de uitnodiging te zorgen en ze te versturen. Hoe ga jij dat doen? Pak je gekleurd papier, glitter en lijm en maak je er een knutselmiddag van?

Geen geknutsel en geklieder

Vol goede moed aan de slag, om vervolgens aan het eind van de dag erachter te komen dat de uitnodiging echt een flop is. Verspilde moeite en energie. Stop! Dat is tegenwoordig helemaal niet meer nodig. Bespaar jezelf de moeite en maak binnen no-time online leuke en originele uitnodigingen! Geen geklieder meer met stickers, glitter, stempels en vellen gekleurd papier. Gewoon een hele leuke, mooie en makkelijke kaart, binnen een paar minuten. En de kosten? Maak je daar maar niet druk om, je hebt een stapel kaarten voor een appel en een ei! Maak uitnodigingen op Kaartenhuis bijvoorbeeld, kun je verschillende formaten, patronen, lettertypes en stijlen kiezen.

De keuze is reuze!

Zoek je een super stoere uitnodiging voor je zoon die een soldatenfeestje wil houden? Een kaart voor je kleine prinses die dol is op unicorns? Roze, groen, blauw, zwart-wit, alles kun je vinden. Er is dus altijd wel een kaart die precies bij je kind past. En de tekst kun je helemaal aanpassen, zodat de kaart precies is zoals jij in gedachten hebt. Wil je één of meerdere foto’s op de voorkant van de kaart? Geen probleem! Je kunt zelfs nog kiezen voor een filtertje over de foto heen, als je dat mooi vindt! Hoe makkelijk is dat? Laat die doos met knutseldoos maar veilig in de kast staan, daar hoef je niet meer aan te beginnen.

knutsel uitnodiging online

Make it personal

Je kunt kiezen voor een simpele enkele kaart, met voorkant en achterkant, maar als je het sjieker wilt, kun je kiezen voor een dubbele kaart, met envelop erbij! Voor elk budget is er dus wel iets bij! Versier de kaart met stickers op de website en maak er een echte feestelijke kaart van. Quotes, dieren stickers, hartjes, emoji’s, bloemetjes, tekstwolkjes en nog veel meer. Zo maak je het dus helemaal persoonlijk, aangepast op de interesses of het thema van het feestje van je kind! Nog niet overtuigd? Kijk zelf maar eens op Kaartenhuis en maak een uitnodiging!

Wedden dat je kind vol trots de uitnodigingen op school uitdeelt? En de rest kun je gewoon op de post doen. En dan is het wachten natuurlijk, tot alle complimenten binnen stromen. Want zeg nou zelf; deze verjaardagsuitnodiging is gewoon een masterpiece!






∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

2 Comments

  • Reply
    Stickers bestellen
    16 oktober 2019 at 14:44

    Nice post. I learn something totally new and challenging on blogs I stumbleupon every day.
    It will always be interesting to read through articles from other writers and
    practice something from other websites.

  • Reply
    Sinterklaasfeest organiseren voor vrienden - blogpapa.nl
    22 maart 2023 at 12:57

    […] Lees ook: Maak een uitnodiging voor je feest […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.