Gastblog Papa-tips

Een avondje sport kijken zonder gedoe!

Een avondje sport kijken zonder gedoe!

Je hebt een lange werkdag achter de rug en als de kinderen vroeg in de avond eindelijk op bed liggen, wil je natuurlijk tijd voor jezelf. Ontspannen op de bank, voeten omhoog en een biertje in de hand. Dan is het tijd om je favoriete teams aan het werk te zien. Maar wat is er nu gezelliger dan samen kijken? Nodig je vrienden dan uit voor een mannenavondje en geef de vrouw een avondje weg met haar vriendinnen. Naar de film of lekker shoppen op koopavond.

Voetbal met de mannen

Hoe ideaal is het dat tegenwoordig FOX Sports 1 er is? Dat geeft jou van tevoren precies de informatie die je nodig hebt om te weten wat er te verwachten is in de sportwereld. Doordat je FOX nu kunt kijken, kun je wel drie live wedstrijden bekijken en elke vrijdag de hoogtepunten nog eens (terug) kijken uit de Eredivisie 2019 en Bundesliga. Dat is dus precies wat je nodig hebt als je de mannen uitnodigt! Gewoon zonder gedoe: de TV aan, zappen en kijken. Zijn de wedstrijden afgelopen, maar de avond nog niet voorbij? Dan kun je eindeloos genieten van alle extra’s die aangeboden worden, zoals alle rondes uit TOTO KNVB beker en UEFA Europa League. Ook praatprogramma’s zijn inbegrepen, dus zorg ervoor dat je genoeg drank en snacks in huis hebt om deze lange avond te overleven!

Voor de diehard sportfans

Wil je echt geen enkele wedstrijd missen en heb je een brede interesse als het gaat om sport? Dan is het een goed idee om het totale pakket van FOX Sports aan te schaffen. Daar kun je zelfs top tenniswedstrijden bekijken en grote competities in Amerika! Let wel: dit is dus niet standaard inbegrepen bij elk pakket, maar je betaalt er extra voor.

Even geen papa

Ben jij er al klaar voor dit jaar? Op de hoogte van de laatste sportnieuwtjes? Alles in huis, je vrienden opgetrommeld, de vrouw er op uit gestuurd en de TV aan? Lees de kinderen nog een extra verhaaltje voor en stop ze lekker in, zodat ze niet nog eens wakker worden op deze avond. Even geen papa, maar een gewone vent die een avondje met vrienden heeft.
Voor welk pakket zou jij gaan? Ben jij tevreden met het standaard FOX pakket of ga jij voor extra?


Voetbal op tv foto via Shutterstock

Dit artikel is een samenwerking


∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

1 Comment

  • Reply
    Papa: dit is leuk om van de kinderen te krijgen | blogpapa.nl
    29 oktober 2019 at 07:41

    […] Een avondje sport kijken zonder gedoe! […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.