Persoonlijk

Waar koop jij je onderbroeken?

Waar koop jij je onderbroeken?
Arno
Laatste berichten van Arno (alles zien)

We kennen allemaal wel de gesprekken op het schoolplein. Over het algemeen gaan ze nergens over en we voeren ze vaak alleen maar om de tijd te doden. No offense, lieve schoolpleinvrienden: ik heb het natuurlijk niet over jullie! Zodra de kinderen de schooldeuren uit denderen, worden de gesprekken afgekapt en gaan we rap uit elkaar. Maar wat me laatst nou overkwam? Staat er een moeder naast me, en die vraagt doodleuk: “Waar koop jij je onderbroeken?”

De keuze is …

Een beetje flabbergasted was ik wel. Niet dat ik nu zo’n problemen heb met impertinente vragen, maar waarom wilde ze dit weten? En waarom van mij? En wie was dat mens ook alweer? Allemaal vragen, waardoor het nét te lang stil bleef. Ik maakte me er uiteindelijk maar vanaf, door te zeggen dat ik ze niet zelf koop. Goddank: daar kwam een kind. Later thuis zat ik wat tijd weg te googelen, toen ik uitkwam bij een aanbieding voor onderbroeken. Toeval? Vast niet. Die dame zat nog ergens in een hoekje van mijn gedachten. Nu is er niet zo heel veel voor nodig om mij te triggeren, dus twee minuten later zat ik midden in de boxers, strings, slips en hipsters. Boeiende materie over kruistemperaturen die het nageslacht wel of niet zouden bedreigen en zo.

Met tien tegelijk

Het is niet zo dat ik nooit om me heen kijk, natuurlijk. In de kleedkamers van de sportschool zie ik best wel ooit wat anderen aanhebben. Of juist niet aanhebben. Maar in het fenomeen onderbroeken had ik me simpelweg nooit verdiept. Die moeten gewoon passen en dan koop ik er gewoon tien tegelijk. Zo simpel kan het leven zijn. Mijn online onderbroekenjacht bracht me echter tot hele andere inzichten, dat kan ik je vertellen. Hoe had ik het in godsnaam ooit volgehouden in een tighty whity?

Beslagen ten ijs

Stilletjes hoop ik dat die rare dame mij nog eens aanspreekt over mijn onderbroeken-aankoopgedrag. Mijn boxer-behoeften. Want dan heb ik mijn antwoord klaar. Na mijn uitgebreide slip-cursus maakt niemand mij nog iets wijs over boxershorts, strakke onderbroeken en wijde onderbroeken. Over de verschillen tussen tanga’s en strings. Nee, mij heeft ze niet meer, die dame.

Hm. Teruglezend realiseer ik me, dat ik misschien beter gewoon over haar kinderen kan beginnen, of iets met het weer of zo. En dat ik mijn nieuwverworven wijsheid misschien beter kan bewaren voor de mannenkleedkamer van de sportschool. Hoewel? Dat zou nog minstens zo awkward kunnen uitpakken. Ach, ik heb toch weer wat geleerd. Dank, rare dame!


∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

1 Comment

  • Reply
    Het is weer tijd voor onderbroekenlol! - blogpapa.nl
    22 maart 2023 at 12:54

    […] een beetje onderbroekenlol. Maar dit keer bedoel ik het iets letterlijker: het is weer hoog tijd om onderbroeken te shoppen. Eens in de zoveel tijd vallen er namelijk op mysterieuze wijze gaten in mijn ondergoed […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.