Media Winactie

• Winactie • | Win een Cartoon Network pakket!

Cartoon Network winactie

Update: de winnaar is bekend! Je ziet hem of haar onderaan verschijnen in het filmpje onderaan dit artikel. Maar lees gerust verder 🙂

Zijn jouw kids ook zo fan van Cartoon Network? De mijne wel, en eerlijk gezegd: ik ook! 🙂 Om het komende schooljaar even vet cool te beginnen kun je op Blogpapa een Cartoon Network-pakket winnen. Het bestaat uit een knalgroene Ben 10 pen, een Unikitty sticky note boekje en… een dikke vette pouch voor je tablet! Deze is in de vorm van het hoofd van Finn, de heldhaftige hoofdpersoon uit Tijd voor Avontuur. Veiliger kan een tablet niet zijn! Lees snel verder om kans te maken op dit pakket.

Cartoon Network highlights augustus

Cartoon Network is natuurlijk de place to be als je fan bent van Ben 10, Gumball en Darwin of Finn en Jake. Maar daarnaast brengen ze iedere maand weer nieuwe series of nieuwe afleveringen van je favoriete series. In augustus begint Cartoon Netword het nieuwe schooljaar goed, met nieuwe afleveringen van De Powerpuff Girls, Zomer Kamp Eiland en het compleet gestoorde OK, K.O! Jij wordt een held.

De Powerpuff Girls

Jeugdsentiment voor vele ouders, maar nog steeds superleuk voor de kids van nu. De serie, die al ruim twintig jaar bestaat, kreeg drie jaar geleden een complete make-over en is sindsdien weer helemaal hip.

Powerpuff Girls op Cartoon Network

Blossom, Bubbles en Buttercup hebben het zo maar moeilijk: het valt niet mee om school en op tijd naar bed gaan te combineren met het beschermen van de stad. En dat is wel nodig, want Townsville wordt voortdurend aangevallen en vernietigd door gigantische monsters en kwaadaardige schurken. Gelukkig zijn deze drie stoere meiden, beter bekend als de Powerpuff Girls, niet voor een kleintje vervaard. In de nieuwste afleveringen zien we onder andere de terugkeer van Blisstina (‘Bliss’ voor vrienden), de oudere zus van de Powerpuff girls.

Absolute girl power dus in de nagelnieuwe afleveringen van De Powerpuff Girls. Je ziet ze van 12 t/m 17 augustus om 15:55 uur op Cartoon Network.

Zomer Kamp Eiland

Zomer Kamp eiland op Cartoon Network

Zomerkamp: voor sommigen een prachtige jeugdherinnering, voor anderen een traumatische ervaring. Hoe dan ook, Zomer Kamp Eiland is niet te vergelijken met welk ander zomerkamp dan ook!

Paarden die veranderen in eenhoorns, onder je bed door naar een ander universum kruipen of zwemmen met een pratende haai; het hoort allemaal bij een doorsnee dagje op Zomer Kamp Eiland. Wanneer er monsters onder het bed blijken te wonen en de kampleiders heksen blijken te zijn, moeten de jonge Oscar en Hedgehog al hun moed bij elkaar rapen om hun weg te vinden in alle wonderen en mysteries van het magische zomerkamp.

Versgebakken afleveringen van Zomer Kamp Eiland zie je alleen bij Cartoon Network, vanaf 5 augustus doordeweeks om 10:50 uur.

Ok K.O.! Jij wordt een held

Ok K.O.! op Cartoon Network

Ok K.O! is een favoriet van onze Daan en Jesse. Deze absurde serie speelt zich af in het jaar 201X, in een doorgedraaide wereld die alleen overeind kan blijven als iedereen een superheld wordt met superkrachten. Hoe en waarom dat zo gekomen is? Boeien!

Het draait allemaal om K.O., die niets liever wil dan de beste held allertijden worden. K.O. werkt in Gar’s Bodega in het fantastische winkelcentrum Lakewood Plaza Turbo voor superhelden. Samen met zijn collega’s, de über-coole Enid en de onnozele macho Rad, bindt hij regelmatig de strijd aan met de robots van de kwaadaardige Lord Boxman. Hoewel ze meestal redelijk slagen in hun opzet, is wel duidelijk: K.O. heeft nog héél wat te leren op zijn pad om een superheld te worden met absolute awesomeness en andere dingen.

Nieuwe afleveringen van OK K.O.! Jij wordt een held zie je op Cartoon Netword van 19 t/m 23 augustus doordeweeks om 20:35 uur.

Check ook zeker even de maffe Ok K.O! -app voor Android of iOS

Mooi, maar hoe win ik nou dat Cartoon Network pakket!?

Heel simpel: laat ons weten wat je van dit pakket vind! Dat kan door het bericht op Facebook te liken, te delen of door een reactie te plaatsen. Ook kun je dit artikel liken of hieronder een reactie achterlaten: alles mag! Op 12 augustus 2019 lees je hier (en op Facebook) wie de winnaar is. Simpel!

Wil je graag onze algemene voorwaarden voor deelname lezen? Raar… maar goed, je vindt ze hier. Heel veel succes!

And the winner is…….

https://youtu.be/4w76vDW7LOI

Neem je snel even contact op voor je adresgegevens?


∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

6 Comments

 • Reply
  Claudia Diependaal
  2 augustus 2019 at 15:55

  Geweldig ik doe heel erg graag mee voor de kleinkinderen. Super cool!

 • Reply
  S. Verkooijen
  2 augustus 2019 at 15:56

  Super cool pakket voor mijn kids!!

 • Reply
  kempenaers anita
  3 augustus 2019 at 13:49

  leuk pakketje voor mijn kleinzoontje

 • Reply
  Nelly
  5 augustus 2019 at 19:23

  Een mooi pakket. De start van het schooljaar kan niet mislukken.

 • Reply
  Iris
  6 augustus 2019 at 11:26

  Mooi. Mijn kinderen zouden zeer blij zijn. Ik doe mee!!

 • Reply
  Renilda
  6 augustus 2019 at 11:27

  Mooi samengesteld pakketje. Ik loot mee voor mijn kleinkinderen. Kunnen ze zeker en vast gebruiken.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.