Gastblog Kleding Papa-tips

Zo update je de zomergarderobe voor de kids

Kinderkleding
Arno
Laatste berichten van Arno (alles zien)

We kennen het allemaal wel: de zomervakantie staat voor de deur en je staat op het punt om de koffers in te pakken en te vertrekken naar de zon. Maar eerst dien je natuurlijk nog de nodige voorbereiding te treffen. Waaronder: zomerkleding kopen voor de kinderen. Helaas zijn ze al uit de kleding van vorig jaar gegroeid of is deze kleding zelfs al kapot. Je moet er dus echt op uit om nieuwe kinderkleding te kopen. Toch wil je niet te veel geld uitgeven zo vlak voor de vakantie, maar aan de andere kant wil je ook de laatste trends volgen zodat de kinderen er stijlvol bijlopen. Herken jij dit ook? Dan kun jij vast wel wat handige tips gebruiken! In dit artikel lees je wat praktische tips over hoe je de zomergarderobe van je kinderen een update geeft.

Tip 1: Maak een duidelijk budget voor kinderkleding

Het is natuurlijk zomervakantie dus je wilt niet teveel geld uitgeven aan kleding. Misschien gaan jullie al bijna op vakantie of hebben jullie al een aantal leuke uitjes met de kinderen gepland.  Hierdoor is het niet verstandig is om al je geld er nu al doorheen te jagen. Voordat je gaat winkelen is het dan ook handig om de administratie op orde te hebben. Hoeveel geld heb je precies te besteden? Spreek een bepaald bedrag af met jezelf waar je niet overheen wilt gaan. En hoe zorg je nou dat je binnen het budget blijft? Het is simpel: vooraf pin je het afgesproken bedrag en je pinpas laat je thuis. Zo weet je 100% zeker dat je niet over je budget heen kan gaan.

Tip 2: Neem eens een kijkje online

Anno 2019 gebeurt natuurlijk alles online. En ja; zo ook het shoppen. Het online aanbod in kinderkleding is reuze. Niet alleen omdat bijna alle fysieke winkels tegenwoordig ook een eigen webshop hebben, er zijn ook veel kinderkleding winkels die je alleen online kan vinden. Daarnaast kun je ook alle hippe kinderkleding merken online vinden, zelfs merken als Vingino en Name It Gegarandeerd dat jij online alles kan vinden wat je nodig hebt om de zomergarderobe van de kids de update te geven die zo hard nodig is!

Tip 3: Online shopping hacks

Het voordeel van online shoppen is niet alleen het grote aanbod. Maar ook dat het super gemakkelijk is om prijzen en webshops met elkaar te vergelijken. Ook kun je filteren op bijvoorbeeld een specifieke maat, kleur, of kledingstijl. Zo wordt het shoppen ons wel erg makkelijk gemaakt! Om er ook online zeker van te zijn dat je binnen het budget blijft is het een handige tip om bijvoorbeeld zoekwoorden te gebruiken zoals ‘goedkope kinderkleding’ of ‘kinderkleding sale’ of de filterfunctie ‘van laag naar hoog’ te gebruiken. Zo krijg je de items met de laagste prijs eerst te zien. Zo, met deze tips kunnen jij en je portemonnee weer opgelucht adem kunnen halen!

Tip 4: Betrek je kinderen bij het shop-proces

Om het winkelen nog leuker én effectiever te maken is onze laatste tip om de kinderen er echt bij te betrekken. Veel ouders kiezen er toch voor om er alleen op uit te gaan. Begrijpelijk, want shoppen met kinderen kost vaak veel tijd. Maar de kinderen kunnen er veel van leren wanneer je ze laat meebeslissen in de kledingkeuze. Niet alleen omdat ze zo een eigen stijl kunnen ontwikkelen, maar ook omdat je kinderen zo leren te experimenteren. Daarnaast krijgen ze meer zelfvertrouwen en leren ze op een leuke manier om te gaan met het maken van keuzes. En het is natuurlijk meteen een uitgelezen moment om ze wat bij te brengen over de waarde van geld! 


(omslagfoto zomerkleding door Victoria Borodinova)







∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

3 Comments

  • Reply
    Persoonlijk Blog: 70% korting SALE SALE SALE | Shopaholiek
    22 januari 2020 at 08:19

    […] ik iets nodig?: nee… tuurlijk niet. Maar toch ga ik kijken op de site want een update qua garderobe kan nooit kwaad. Ja,  voor dit geld is dat rokje, shirt – of vul zelf maar in – wel […]

  • Reply
    Terugblik Jolanda | Shopaholiek
    23 januari 2020 at 13:32

    […] ‘fotostudio’, zodat ik niet wekelijks onze woonkamer hoef te verbouwen om een lege witte spanwand te […]

  • Reply
    Kinderkleding shoppen voor mannen - blogpapa.nl
    22 maart 2023 at 12:45

    […] in mijn opinie grote voordelen biedt ten opzichte van alle andere opties die er tegenwoordig zijn: kinderkleding shoppen is daar geen van. En dus heb ik een plan nodig. Mijn beste plan ligt voor de hand: […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.