Speelgoed, Spellen & Spelen Winactie

• Winactie • | Marvel Mighty Muggs

Mighty Muggs

Superhelden: mijn jongens waren er lange tijd dol op. Inmiddels zijn ze meer van de Pokémon en Fortnite, maar hopelijk komt die liefde voor superhelden vanzelf weer terug. Zelf word ik echt wel blij van een goede Superhero movie en series met superhelden vind ik ook gaaf om te kijken. Toen ik deze mini superhelden zag, was het dan ook een logische stap om deze eens uit te lichten op mijn blog. Maak kennis met… de Mighty Muggs!

Druk en draai

De Marvel Mighty Muggs zijn figuren met een druk-en-draaimechanisme. Als je op het hoofd van je superheld drukt, draait zijn hoofd en hiermee zijn stemming. Er zijn drie verschillende gezichtsuitdrukkingen en een klassiek ontwerp. Voor de verzamelaars zijn de Mighty Muggs natuurlijk wel leuk om te hebben. Maar ook voor kinderen zijn het geinige poppetjes om mee te spelen.

Marvel Mighty Muggs

Er zijn vele verschillende soorten Muggs. Zo komt Captain America langs, Thor, Thanos, Bumblebee, Optimus Primam, Megatron en nog veel meer. Maar ook Star Wars figuren komen langs, en ook hier zullen de echte verzamelaars geen genoeg van kunnen krijgen!
De bekende Luke Skywalker, de gekke Yoda, Kylo Ren, Han Solo, Stormtrooper en de super schattige Chewbacca, of liever gezegd Chewie. Deze laatste heeft stiekem mijn hart wel gestolen, zeker de knuffelige Chewbacca versie. Dit is geen Mighty Mugg, maar een knuffel Chewbacca met geluid.

Chewbacca

De Chewbacca is een interactieve pop met haar zoals de echte Chewbacca ook heeft. Ik ben stiekem fan van deze brombeer, ik heb er zelfs twee onesies van gekocht voor kerst voor de jongens :-).
Chewie kan maar liefst 100 bewegingen en geluiden maken en hij antwoord in Wookiee-taal en reageert altijd. Soms heel anders dan dat je verwacht!

Win een Marvel Mighty Muggs

Maar, terug naar de Muggs! Want het goede nieuws is dat ik een Marvel Mighty Muggs mag weggeven! Om kans te maken wil ik je vragen om hieronder of op Facebook een reactie achter te laten.

De winnaar wordt op 6 december bekend gemaakt!

De Mighty Muggs shop je trouwens vanaf ongeveer 10 euro bij bol.com.

And the winner is…..

Hieronder zie je wie de winnaar is van de winactie. Ben jij de gelukkige? Van harte! Stuur dan even je gegevens naar: winactie@blogpapa.nl, dan komt er snel een superheld jouw kant op!


∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

Comments

comments

12 Comments

 • Reply
  Anita Diepeveen
  30 november 2018 at 20:57

  Wat Ou dat een supertoffe verrassing zijn voor onze Jesse

 • Reply
  Nele V
  30 november 2018 at 21:25

  Tof voor mijn zoontje, ik doe graag mee

 • Reply
  Trotsema fati
  30 november 2018 at 22:47

  Heel leuk voor mijn zoontje

 • Reply
  Femke
  30 november 2018 at 23:53

  Sinds onze jongste zoon superhelden leuk vindt, vindt de oudste ze ook weer leuk! Alleen is die meer van de slechteriken en de jongste van de helden ik doe graag mee!

 • Reply
  Helena
  1 december 2018 at 12:57

  wow, ik waag mij kans voor Leon

 • Reply
  Claudia Diependaal
  1 december 2018 at 13:49

  Hoi hoi,

  Wat een leuke actie! Mijn puber zou hier erg blij van worden. Win ik ook eens wat voor hem mocht ik de gelukkige zijn!

  Groetjes Claudia

 • Reply
  Cobi
  1 december 2018 at 21:32

  Wat leuk ik doegraagmee voor mijn superhelden

 • Reply
  melissa
  4 december 2018 at 10:40

  Superleuk. voor onze Jarno maar stiekem ook voor papa, haha.

 • Reply
  kempenaers anita
  4 december 2018 at 10:45

  doe graag mee voor mijn kleinzoon

 • Reply
  brants harry
  4 december 2018 at 16:13

  kansje gewaagd voor mijn kleinzoon

 • Reply
  Emmy
  5 december 2018 at 20:32

  Super voor mijn marvel fanaat!

 • Reply
  Marian B
  6 december 2018 at 20:30

  Ik hoop dat ik nog op tijd ben! Mijn zoontje zou dit geweldig vinden. Hij is sowieso dol op superhelden.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.