Samen dingen doen

De meest comfortabele en lichte sneaker voor papa: de Nike Presto

Arno
Laatste berichten van Arno (alles zien)

Ben je op zoek naar een sneaker die niet door Jan en Alleman gedragen wordt? We helpen je graag in het maken van een keuze, voor een schoen die misschien wel doorgaat voor het best kept secret onder de sneakers: de Nike Presto.

Het aanbod in hippe vrijetijdsschoenen is onverminderd onvoorstelbaar groot. Zoek daartussen maar eens een paar uit. De Nike Presto is er een waar jouw oog misschien wel op gaat vallen. Hij blinkt uit door een bijzonder licht karakter, een schoen die aanvoelt als een sok eigenlijk. En toch levert hij niet in op ondersteuning en duurzaamheid.Nike Presto Fly sneaker

Nike Presto Fly: Pretty Fly for a sneaker

De zwarte Nike Presto Fly herenschoen springt eruit. Een retestrak model waarmee je lekker hip en eigentijds voor de dag kan komen. Het gave aan dit model is dat hij geheel zwart is: de lip, de veters, het bovenwerk en de zool. Zelfs de lus die op de hielkap zit. Als een zwarte panter vult hij jouw collectie aan en dit geeft jou een uiterte coole look. Heerlijk voor de zomerse avonden en zelfs mogelijk om aan te trekken in de maanden waar het kouder en killer is.

Hij is dus allround als je kijkt naar de seizoenen waarin je deze schoen kunt dragen. Een absoluut pluspunt. Verder valt de veelzijdigheid voor gebruik ook op. Hij past bij een vakantietrip, bij een gezellige borrel in de stad of bij een verjaardag onder die nieuwe spijkerbroek. Makkelijk te combineren dus. Zeker als zwart de kleur is waar jij voor gaat vallen.

Olympische Spelen

Een kijkje in de historie van de schoen leert jou begrijpen waarom hij zo vederlicht is. In 2000, vlak voor de Olympische Spelen van Sydney, introduceerde Nike het model voor de professionele hardlopers. Een schoen met een buitengewoon flexibel en ventilerend bovenwerk. En een schoen met een opzienbarende demping, mede door de relatief hoge zool. Zeker richting de achterkant van het model. Destijds was het een baanbrekend model, bedoeld om de lopers een nog lichtere beleving te geven dan ze al gewend waren. Een kleine revolutie.

Dat sokachtige bovenwerk tekent de souplesse van de Nike Presto. Heerlijk om de voeten koel en droog te houden en de beste keuze als je bijna verend over straat wilt gaan. Alsof je geen schoenen aan hebt. Dat is nou net de sensatie die Nike wilde afdwingen met de schoen. Fly. Over het bovenwerk zorgt een vernuftig vetersysteem ervoor dat je zelf bepaalt hoe strak de schoen om de voeten gaan. Zonder meer een volgend bewijs van het geleverde comfort.

Wat nog meer? De Nike Presto Fly is natuurlijk niet alleen in zwart verkrijgbaar, hij komt in nog meer, nagenoeg alleen maar, neutrale verschijningen.

(Omslagfoto: hardloper via Shutterstock)


∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

1 Comment

  • Reply
    Deze vrouwenschoenen vinden mannen aantrekkelijk - blogpapa.nl
    8 maart 2023 at 16:19

    […] heeft en niet bang is om sexy over te komen. En hoewel stiletto’s misschien niet de meest comfortabele schoenen zijn voor de vrouw zelf, zal een man ze waarschijnlijk toch aantrekkelijk vinden omdat ze […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.