Speelgoed, Spellen & Spelen

Wat wordt DE speelgoedrage van 2018?!

squishy keyring

Iedere zomer kent een aantal nieuwe en bestaande rages. We nemen je graag even mee in de ‘Speelgoedrage Top 3’ die wij zien voor de zomer van 2018!

Squishies: speelgoedrage op zijn top?

De squishies zijn er natuurlijk al een poosje, maar deze speelgoedrage is nog lang niet klaar. Kids blijven in de speelgoedwinkels zoeken in de rekken naar de leukste squishies. De zachtste, de schattigste, de sloomste en ga zo maar door. Ik vind persoonlijk dat ze behoorlijk duur zijn, maar gelukkig zijn er alternatieven zoals shoppen op AliExpress. Dan moet je wel wat langer wachten op je knijpfiguurtje, maar dan ben je ook wel voor een euro klaar. Let wel even op dat je squishies shopt zonder verzendkosten. Dat is niet zo’n probleem, want de meeste zijn zonder verzendkosten, maar wel goed om even op te letten.

Lock Stars: lekker blijven hangen

Hasbro komt deze zomer met Lock Stars. Grappige slotjes die je overal aan vast kunnen hangen. Niet alleen aan je dagboek, maar ook leuk voor aan je schooltas, je kleding, je schoenen of je haarelastiekje. Je kunt er ook nog eens een mini briefje instoppen, dus erg leuk om met vriendinnen op deze manier geheime briefjes uit te wisselen. Er zitten per Lock Star twee sleuteltjes bij, dus samen met je bff kun je de Lock Star openen. Wij denken dat dit zeker een speelgoedrage wordt deze zomer!

speelgoedrage

Nintendo Switch: mind = blown

Helemaal booming is momenteel ook de Nintendo Switch. Deze gameconsole heeft de vetste spellen en is vergelijkbaar met de Wii qua bewegingen. De spellen die we tot nu toe hebben getest zijn geweldig gemaakt en de graphics zijn prachtig. Groot voordeel vind ik dat veel van de Switch spellen multi-player zijn, zodat je kids samen kunnen gamen. Hulde aan de Switch hiervoor! En wil je dat je kind meer buiten speelt? Prima, want de Nintendo Switch kun je gewoon mee naar buiten nemen terwijl je op het schermpje verder speelt 😉 Wil je een stapje verder? Als je wil dat je kind wat meer beweging krijgt, hijs hem of haar dan in het fantastische Nintendo Labo robotpakket en ze kunnen gamend trainen. Of trainend gamen, wat jij wil.

Wat wordt volgens jou de rage van 2018?

Leuk ook: LAQ


∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

1 Comment

  • Reply
    • Review • | Lego Ninjago ruilkaarten: nieuwste rage van 2018 | Blogpapa
    8 maart 2023 at 16:15

    […] Jesse zijn nu ruim anderhalf jaar helemaal verslingerd aan Pokémon, hier in huis is het een echte rage. De tekenfilmserie keken ze al langer, maar toen kwam Pokémon Go uit in juli 2016. Als een malle […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.