Vakantie & Reizen Winactie

• winactie • | Yelloh! Village mini-vakantie voor je mening

Yelloh! Village

Yelloh! Village is waarschijnlijk niet zo’n bekende naam onder de Nederlandse kampeerders. Toch bestaat deze keten inmiddels uit 81 prachtige campings door heel Frankrijk (en Spanje en Portugal), zowel aan zee als landinwaarts. Om meer aansluiting te vinden bij de Nederlandse kampeerders heeft Yelloh! Village iets bedacht: een grootscheepse enquête om er achter te komen wat Nederlanders nou eigenlijk willen en verwachten van een camping. Deze ‘Barometer Luxe Campings’ bestaat uit een aantal eenvoudige vragen zoals: “Vind je het belangrijk dat er een waterpark op jouw camping is?”. Ik heb hem zojuist even ingevuld; het kostte me ongeveer twee minuten. En dat terwijl er nog een whatsappje tussendoor kwam 😉 Dat is alles wat je hoeft te doen om kans te maken op één van de drie prijzen!

Yelloh! Village last minute winactie: Wat & Hoe?

Als dank voor het delen van jouw mening in de enquête maak je kans op een verblijf van twee overnachtingen in een cottage voor 2 tot 4 personen, in één van de deelnemende Yelloh! Village campings van jou keuze. Er worden maar liefst drie van deze prijzen weggegeven. Hoe maak je kans? Simpel: vul hier even de ‘Barometer Luxe Campings’ in en dan maar duimen! Let wel op: dit is een echte last minute-actie: je kunt alleen vandaag en morgen (29 en 30 mei) nog deelnemen!

Rare jongens die Fransozen

Toen ik als kleine koter voor het eerst ging kamperen in Frankrijk was dat op Camping de L’Étang in Carnac. De eerste deur die ik opentrok in het toiletgebouw onthulde een ‘Frans toilet‘. Godzijdank vond ik een paar deuren verderop ook (maar liefst) één gewone toiletpot. Verder was er een speeltuin, een eenvoudig zwembadje en een visvijver aan de overkant van de weg. Dat was het en voor die tijd was het best prima. Gelukkig is er de afgelopen 35 jaar veel veranderd in het Franse toerisme. Een paar jaar geleden gingen we naar een viersterren-camping ergens in de Dordogne en dat beviel aanzienlijk beter.

Glamping of Kramperen

Ik heb mijn hele jeugd gekampeerd en eigenlijk altijd op sobere campings. Toen mijn lief bij het plannen van onze eerste gezamenlijke vakantie aangaf dat ze dus ab-so-luut niet ging kamperen was dat wel even een dingetje voor mij. We belandden uiteindelijk ergens in Turkije in een vijfsterren all-in resort met een waterpark en alles erop en eraan. En ik moest toegeven dat ik aanzienlijk meer tot rust kwam dan in mijn tentje aan de Costa. Sindsdien hebben we alleen maar luxe vakanties gehad in hotels of een huisje. Dit jaar gaan we voor het eerst ‘echt’ kamperen, op Camping De Paal in Bergeijk. Weliswaar in een old school vouwwagen, maar wél met een eigen badkamer en toilet. Een beetje glamping mag. Door de ANWB werd deze camping (weer) uitgeroepen tot beste gezinscamping in Europa. In diezelfde verkiezing werd Camping Le Sérignan Plage van Yelloh! Village overigens verkozen tot beste ANWB-sterrencamping. Onthoud dat even voor als jij die prijs wint!

Nu wil ik het ook weten!

De uitslag van de enquête houdt Yelloh! Village niet voor zichzelf: hij zal worden gedeeld met iedereen die het weten wil. Op die manier wil Yelloh! Village haar bijdrage leveren aan verdere verbetering van het toerisme in Frankrijk. Ook op Blogpapa zullen we aandacht besteden aan de uitkomsten, want ik wil het nu eigenlijk óók weten: hoe willen jullie kamperen? Glamping of Cramping? Hoort een waterpark er gewoon bij? Vind je een goed restaurant belangrijker of een betaalbare supermarkt?

 

(uitgelichte foto via Shutterstock)


∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.