Online Persoonlijk Winactie

• Winactie • | Een vaderdagcadeautje van Sans Online

vaderdagcadeau cadeaus voor vader
Arno
Laatste berichten van Arno (alles zien)

Onze jongens zijn nu acht en zitten (zoals meestal) in één of andere fase. Ze zijn opstandig, een tikje brutaal en driftig en “poep” en “pies” zijn als spannende woorden vervangen door “piemel”, “spleetje” en “seksen”. Onze mannen worden groter. Daarom kijk ik nu meer dan ooit uit naar die lieve knutsels op Vaderdag. De afwachtende, beetje onzekere snoetjes bij het overhandigen. Het liefst helpen ze zelf bij het uitpakken om ondertussen uit te leggen wat het voorstelt en hoe het eigenlijk bedoeld was. En dan de trotse, blije gezichtjes als ze zien hoe prachtig ik ze vind: ik ben dol op Vaderdag-knutsels. Ook al maakt de hele klas hetzelfde en staat overal hetzelfde gedichtje op. Geprint.

Niet vergeten

Op 17 juni 2018 is het dus vaderdag. Ik zet de datum er even specifiek bij zodat hier geen misverstanden over bestaan. Niet vergeten dus. Je hebt nog ruim twee weken de tijd. En nu we het er toch over hebben; heb je al een cadeautje? Het begint nu tijd te worden hoor. Maar; geen zorgen! Blogpapa helpt je op weg met deze superleuke winactie.

Got swag?

Net nu het lekker zomert ontdek ik ineens het nadeel van flink afvallen: mijn t-shirts lijken wel vuilniszakken en mijn broeken beginnen allemaal af te zakken. Nu schijnt dat ‘hip’ te zijn in sommige kringen, maar van mij hoeft dat dus niet. “I don’t care if you think you have ‘swag’, just pull up your pants and walk faster”. Dus moest er even flink gewinkeld worden. Op de webshop van Sans vond ik binnen tien minuten een paar leuke shirts en een korte spijkerbroek van PME Legend. Bezorging ging ook prima, dus inmiddels sta ik er weer fris en fruitig op 🙂 En dat gun ik andere papa’s natuurlijk ook! Daarom doen we, samen met Sans, deze vaderdag-winactie.

Win € 35,00 shoptegoed bij Sans

Hoe maak je kans? Heel simpel: tag in het Facebook-bericht de papa aan wie jij dit leuke shopbedrag gunt. Op 10 juni trekken we de winnaar. Dat is alles!

Mocht je je willen verdiepen in de precieze voorwaarden; dat kan hier! Veel succes allemaal!

And the winner is…

De winnaar van de € 35,00 shoptegoed is geworden: ♥ Sylvia Tol ♥ De kortingscode komt naar je toe; heel veel plezier ermee!!

(uitgelichte foto via Shutterstock)


∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

8 Comments

 • Reply
  Chantal Obbink
  31 mei 2018 at 13:12

  Super leuk! Wij willen onze papa en man wel extra verwennen met vaderdag! Duimen maar

 • Reply
  Marian B
  1 juni 2018 at 10:31

  Mijn partner kan wel wat nieuws gebruiken! Hij is niet zo’n shopper maar vindt mooie en lekker zittende kleding wel belangrijk. Uiteraard verwennen mijn kids en ik hem graag met dit shoptegoed.

 • Reply
  ilsiee prins
  4 juni 2018 at 08:36

  Wat een geweldig bedrag aan shoptegoed! 😉 Ik doe graag mee namens de kids voor hun lieve pa!
  Groetje Ilsiee

 • Reply
  Claudia Diependaal
  5 juni 2018 at 02:02

  Wat een leuke winkel. Snel gespiekt al

 • Reply
  Lieke van Veen
  5 juni 2018 at 14:56

  Wat een leuke winactie. Ik volg je op Facebook(Lieke van Veen) en heb op het bericht gereageerd omdat mijn vader geen Facebook heeft. Hopelijk kan ik hem alsnog verrassen met dit shoptegoed!

 • Reply
  Marcia Kan
  6 juni 2018 at 23:17

  Kansje gewaagd voor mijn man Guido, de tofste papa voor onze meiden!

 • Reply
  Anita te Gussinklo
  9 juni 2018 at 00:47

  Wat een leuke actie.
  Sans Online is een fijne webshop.

 • Reply
  Vijf tips om je vader te verrassen met Vaderdag - blogpapa.nl
  8 maart 2023 at 16:10

  […] Zelfgemaakte dingen blijven altijd speciaal. Ook als je al volwassen blijft. Een relaxpakket voor je vader maken is dé manier om te laten zien hoe graag jij je vader ziet! Jij weet waar je vader van houdt, dus kan je het pakket helemaal maken zoals hij het zou willen. Mijn vader houdt van een lekker borreltje met kaas. Ik had voor hem een mand gemaakt met verschillende soorten kazen, een jammetje, speciaal brood en een lekker portje. Daarnaast had ik er een brief bij gedaan en een foto van ons. Dat gezicht van hem toen die hem kreeg. Hij heeft het na vijf jaar nog over dat cadeau wat hij kreeg voor Vaderdag! […]

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.