Speelgoed, Spellen & Spelen Winactie

• Winactie • | KID K’NEX Zoo Friends + Ocean Pals

Arno
Laatste berichten van Arno (alles zien)

~edit: de winnaar is inmiddels bekend, maar lees gerust verder om meer te weten te komen over KID K’NEX~

Het is alweer ruim 25 jaar geleden dat K’NEX in de winkels kwam, maar tot op de dag van vandaag blijft het één van de meest innovatieve speelgoedmerken in Nederland. Het constructiespeelgoed bestaat uit kleurrijke staafjes en verbindingsstukjes waarmee je zo’n beetje alles kunt maken. Sinds een paar jaar heeft K’NEX ook voor de allerkleinste ingenieurs bouwdozen ontwikkeld onder de naam KID K’NEX. Deze bouwdozen zijn geschikt voor kinderen van drie tot vijf jaar. En wij mogen maar liefst twee van deze te gekke bouwdozen weggeven!

KID K´NEX Zoo Friends + Ocean Pals

KID K’NEX Ocean Pals & KID K’NEX Zoo Friends

De onderdelen van KID K’NEX zijn een stuk groter en robuuster dan de normale K’NEX onderdelen, zodat ook de kleinste knuistjes ze goed kunnen hanteren. Daarbij zijn ze zacht, zonder scherpe hoeken of punten en hebben ze prachtige felle kleuren. Ook zitten er in alle dozen accessoires om je bouwwerkjes nog meer ‘leven’ te geven: ogen, poten, staarten, tentakels. In de Zoo Friends bouwdoos zitten 55 onderdelen en in de doos vind je dertig ideeën voor leuke dierentuindieren. Maar je kunt natuurlijk net zoveel dieren bouwen als je fantasie groot is! De Ocean Pals bouwdoos bevat maar liefst 65 onderdelen, voor nóg meer mogelijkheden. Hier worden 20 voorbeelden meegeleverd om je op weg te helpen.

KID K´NEX Zoo Friends + Ocean Pals

De K’NEX Ocean Pals bouwdoos is bij Bol.com te koop voor € 27,99 en de K’NEX Zoo Friends bouwdoos is daar te koop voor € 29,99.

Hoe kun je deze KID K’NEX bouwdozen winnen?

Ach, da’s eigenlijk helemaal niet zo moeilijk. Dit is het:

 1. Like de Facebookpagina van Blogpapa. Dat is sowieso een goed idee, dus zeker doen!
 2. Vertel ons waarom jij deze twee superleuke bouwdozen wil winnen. Dat kan hieronder in de comments of met een reactie op het Facebookbericht.

En dan maar afwachten tot 25 maart; want dan maken we de winnaar bekend via onze Facebookpagina en natuurlijk hier op de website. Succes allemaal!

Mocht je je nou heel erg vervelen, klik dan hier om Blogpapa’s winactie-voorwaarden te lezen. 🙂


∼∼∼ Op Blogpapa.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ∼∼∼

32 Comments

 • Reply
  Gitte Brouwer
  15 maart 2018 at 08:53

  Super leuk!! Ik kan me nog herinneren dat ik samrn met mijn broer een hele kermis bouwde met de Knex. Mijn zoontje is nu bijna 3 en ik dacht dat hij nog veelste jong was voor de Knex en nu zie ik dit!! Wat gaaf!! Dat zou een leuk cadeautje zijn voor Levi’s verjaardag en dan kan ook hij met zijn oom (mujn broer) lekker Knexen

 • Reply
  Sigrid
  15 maart 2018 at 10:04

  Onze dochter wordt begin april 5 jaar en zou deze coole bouwdozen graag willen winnen. Ze houdt van het zelf bouwen van (fantasie) dieren met lego en duplo en ook haar 2 huidige kid knex vriendjes hond en vogel willen graag nieuwe vriendjes hebben.

 • Reply
  Sonja Hubregtse
  15 maart 2018 at 10:57

  Wat een leuk pakket ! De ‘gewone’ knex is toch nog wat te moeilijk, dus ideaal dat deze serie uitgekomen is. Onze jongste kan op deze manier dus ook hiermee aan de slag…. zou genieten worden !

 • Reply
  Sanne
  15 maart 2018 at 12:02

  Wàt supertje vet. De eerste kid knex kwam afgelopen jaar met de Sint…wij waren erg benieuwd…zou diy aan onze oudste (4jr) zijn besteed….ha..zeker wel en guess wat zoon nr 2 van net 2 jaar vind dit ook geweldig.
  Hoe leuk als ik ze blij mag maken met zo’n doos. Speelplezier gegarandeerd (en n fotootje met de maaksels natuurlijk)

 • Reply
  Nadia Lahpor-Hesse
  15 maart 2018 at 12:37

  Wat leuk!! Ik doe mee voor mijn zoontje Daan, hij is een echte bouwer. Hij wordt straks drie jaar en dan is knex natuurlijk wel VET om mee te spelen! We hebben er nog niets van, maar ik merk wel dat hij echt toe is aan iets nieuws qua speelgoed, daarom doe ik voor hem mee 🙂

 • Reply
  Eline
  15 maart 2018 at 13:00

  Super leuk! Ik doe mee voor onze dochter van 4. Ze is gek op bouwen en op beesten.. 2 vliegen in 1 klap! Ennnnn leuk een keer een papa die blogt

 • Reply
  Miekske Dingens
  15 maart 2018 at 13:38

  Wat gaaf! Lijkt me geweldig voor onze kapoen, hij wilt zo graag dingen bouwen (net zoals papa), en gezien de ‘gewone’ knex nog een beetje te klein is, zou dit een geweldig alternatief zijn! <3 Fingers crossed

 • Reply
  Marian Zw
  15 maart 2018 at 14:33

  Ik loot heel graag mee, zoolief heeft al eens de gewone knex geprobeerd maar dat was toch nog te lastig voor hem. Bouwen met deze knex moet dan wel een feestje zijn!

 • Reply
  Kevin
  15 maart 2018 at 14:45

  Zou dit graag willen winnen voor mijn zoontje van 3, die heeft sinds kort kid knex ontdekt en is sindsdien verslaafd aan bouwen en kan met deze sets zijn collectie uitbreiden

 • Reply
  Nicole
  15 maart 2018 at 15:07

  Ik maak hier heel graag kans op voor ons zoontje,. Hij vindt Kid K’NEX helemaal fantastisch!!

 • Reply
  Femke Dekker
  15 maart 2018 at 17:36

  Leuk! Mijn gijs vindt het erg leuk om dingen na te bouwen. Hij krijgt er steeds meer het geduld voor om rustig naar voorbeelden te kijken. Zijn kleine broer Teun is dol op dieren en zou dolgraag met de bouwcreaties van zijn grote broer spelen. Wij zouden dus erg blij zijn met deze leuke prijs!

 • Reply
  MarjonS
  15 maart 2018 at 20:53

  Ik doe graag mee voor mijn 4 jarige zoon. De knexx van grote neef is interessant maar te moeilijk. Dus deze lijkt me erg leuk!

 • Reply
  Noortje
  15 maart 2018 at 21:08

  Mijn dochter zou dit fantastisch vinden, die is gek op bouwen.

 • Reply
  Chantal Obbink
  15 maart 2018 at 22:35

  Super leuk! Ik ga volgen op Facebook endoe mee

  • Reply
   Chantal Obbink
   15 maart 2018 at 22:38

   Ik doe graag mee voor mijn zonvakantie 3,5 jaar! Mooi speelgoed om te bouwen,dingen na te maken! Dit zal hij fantastisch vinden!

   • Reply
    Chantal Obbink
    15 maart 2018 at 22:39

    Oeh het is al laat en die spellingscontrole bij een typfoutje! Hahaha. Het moet zijn voor mijn zoon van 3,5 jaar

 • Reply
  Linda Raaijmakers
  16 maart 2018 at 19:55

  ik doe mee omdat onze tweeling lucas en eva dit helemaal geweldig zouden vinden 😀

 • Reply
  Linda Smeets
  17 maart 2018 at 02:11

  Ik doe graag mee voor onze zeer creatieve dochter die dol is op bouwen/constructiewerkjes én op dieren!. K’NEX kent ze nog niet.

 • Reply
  Lindsey roosen
  17 maart 2018 at 08:46

  Wat een leuke winactie!!!! Ik doe heeeeeeel graag mee voor mijn zoontje Tygo van 4!!!
  Hij zou dit echt super leuk vinden!

 • Reply
  Manuela
  17 maart 2018 at 14:36

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje van 3 jaar welke op dit moment WEER in het ziekenhuis ligt met een astmatische aanval. Omdat het zo’n stoere bikkel is, en hij steeds op YouTube naar filmpjes met o.a. knexx kijkt (de gewone waar ik hem nog te klein voor vind), zal hij deze wel helemaal geweldig vinden! Onze kleine superheld verdient dat wel. 🙂

 • Reply
  Alyt van der Heide
  18 maart 2018 at 13:44

  Wij hebben 2 meiden en ben gastouder van 5 gastkindjes. Spelenderwijs ontwikkelen vind ik zo belangrijk en het aanbieden van divers speelmateriaal.
  Knex is nieuw voor ons en wij (ja papa staat al te popelen) gaan er graag mee aan de slag. Goed voor het technisch inzicht en weer eens heel iets anders dan duplo, lego, poppen, etc.

 • Reply
  Tineke
  19 maart 2018 at 08:15

  Wat zijn ze leuk!! Ik doe graag mee voor onze kids van 5 en 2. Gezellig samen spelen moet zeker lukken zo.

 • Reply
  Marita Cuypers
  19 maart 2018 at 14:26

  Lijkt me fantastisch om onze kleinzoon hiermee bezig te zien!

 • Reply
  Kelly Aarts
  19 maart 2018 at 20:33

  Ik doe heel graag mee, dit is het lievelingsspeelgoed van mijn dochter op school! Gaat ze thuis ook zeker heel veel mee spelen!

 • Reply
  G.T.
  20 maart 2018 at 08:48

  Leuk, ik heb het in de klas ook voor mijn kleuters. En ik denk dat mijn peuter het ook leuk zou vinden. Ik maak dus graag kans. Ik heb helaas alleen geen FB.

 • Reply
  Claudia Diependaal
  20 maart 2018 at 13:34

  Wauw daar hebben we nog niets van. Lijkt me erg inspirerend! Goed voor de fantasie ook!

 • Reply
  Pieter
  22 maart 2018 at 00:59

  Als papa in wording verheug ik mij er nu al op om dit met de kleine spruit te gaan maken

 • Reply
  brants harry
  22 maart 2018 at 19:01

  doe graag mee voor mijn kleinzoontjes die graag met k’nex spelen

 • Reply
  kempenaers anita
  22 maart 2018 at 19:02

  leuk voor mijn kleinzoontjes zullen hier blij mee zijn

 • Reply
  sylvia
  22 maart 2018 at 20:41

  jaaa, deze zou ik graag willen winnen voor onze 2 jongens van 6 en 2, allebei gek op dieren en bouwen, dus dit is een perfecte combi waarmee ze uren samen kunnen spelen

 • Reply
  Marian B
  23 maart 2018 at 14:39

  Heel erg leuk voor mijn zoontje! Als mijn dochtertje wat ouder is, kan ook zij er van genieten. K’nex vind ik erg leuk creatief en uitdagend speelgoed waar kinderen zich prima mee kunnen vermaken, dus ik loot graag mee!

 • Reply
  Elys
  24 maart 2018 at 10:02

  Super leuke winactie.
  Heel erg leuk voor mijn kleinzoon van 5 jaar en kleindochter van 4 jaar. Ze hebben dit thuis nog niet, dus dan hebben ze bij oma iets heel nieuws om zich mee te vermaken.
  Ik hoop zo dat ik een kansje maak, hoewel ik niet kan voldoen aan de meedoen-voorwaarden: namelijk de facebookpagina liken. Deze oma heeft namelijk geen facebook.
  Maar ik hoop door een comment achter te laten toch een kans te maken (duim, duim, duim).

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.